rtruss

Topics Engaged In

Viewing 10 topics - 11 through 20 (of 22 total)
    • Topic
    • Voices
    • Posts
    • Last Post
    • CONTROL – Button/Hyperlink ignoring alignment Hi Glenn, Currently using latest x64 version and it would appear that CONTROLS ignore the align setting in high DPI screens and are defaulting to center. See attached images: 1. Correct display on non-scaled display 2. Incorrect display on high dpi (300%) scaled display Device details: =============== Windows 10 = 2004 DTI = 3.2.0.4119

      Started by: Ben WilsonBen Wilson in: Desktop Info

    • 3
    • 10
    • 1 year ago

      Ben WilsonBen Wilson

    • Can’t get CONTROL uris to work Hi there! I'm trying to get a mailto link working like the below with 3.2.0, but instead of following Windows' protocol association, I get a window asking me how to handle the link and it just doesn't work: CONTROL=type:1,text:Email,display:user@domain.com,uri:mailto:user@domain.com I put some screenshots in the attachment. Not sure if this is and issue or I'm just not doing the right thing here.

      Started by: mjr4077aumjr4077au in: Desktop Info

    • 3
    • 7
    • 1 year ago

      GlennGlenn

    • Hide specific output Is there a way to hide specific output in a line? I'm trying to update my NETWORKINTERFACES section to only show the IPv6 info if IPv6 addressing is found. NETWORKINTERFACES=interval:30,color:55cc77,operstatus:1,iftype:6 71,ipv4list: %8 / %10|,ipv6list: %11 / %13|,friendlyfilter:-vmware-vmnet,display:%2 [%3]| MAC: %4 Tx: %23[1.0B]Bps Rx: %24[1.0B]Bps MTU: %5| IPv4 Address: %25 Gw: %17| DHCPv4: %19 Expires: %14| DNSv4: %15| IPv6 Address: %26| Gw: %18| DNSv6: %1...

      Started by: Nathan_KNathan_K in: Desktop Info

    • 3
    • 16
    • 1 year ago

      rtrussrtruss

    • ver. 3.0 on large Display Hi there, I´m not sure if someone noticed the size problem on version 3.0: When started on a PC with large pixel resolution (larger than 1920x1200), the width seems to be in half. Refer to attached screenshot from an Surface 4 device. That doesnt change when altering the Zoom level. Is there any other user who noticed the same behavior? best regards Markus

      Started by: markusmoenchmarkusmoench in: Desktop Info

    • 4
    • 26
    • 1 year ago

      truealphtruealph

    • 3.1.0 includes dll files now I just pulled down the latest for testing and I see a couple of dll files as well (libeay32.dll and ssleay32.dll). What do we need to do with these or were they inadvertently included in the zip file? I see nothing in the Manual about them.

      Started by: rtrussrtruss in: Desktop Info

    • 2
    • 2
    • 1 year ago

      GlennGlenn

    • Unable to get OEMINFO Hi Glenn, first of all, I really like this software and SDIO, thank you for that! I'm migrating from version 2.11.0 to latest 3.0.0.4026 and I've been having some issues with the oeminfo field which was running without a problem in the previous one when executing in normal users environment. This is my INI section: [crayon-63d5fb84f38cc295017849/] This is the normal user log: [crayon-63d5fb84f38d2601122665/] This is the administrator user log: [crayon-63d5fb84f38d3342436939/]

      Started by: LFMLFM in: Desktop Info

    • 3
    • 5
    • 1 year ago

      rtrussrtruss

    • Desktop Info 64-bit Development Desktop Info is 16 years old. When I started the project the compiler I was using, Delphi 5, was state of the art. I continue to use it because it continues to build tight and efficient machine code. However, it's not so much state of the art anymore, it is 32-bit only and that is no longer acceptable. I've had a couple of goes at compiling a 64-bit version of Desktop Info in the past. Obviously, I failed both times. The first attempt was using the community version of Embarcadero Delph...

      Started by: GlennGlenn in: Desktop Info

    • 3
    • 39
    • 1 year ago

      GlennGlenn

    • WMI query with multiple sets causes stack overflow Hello again Glenn! I've managed to work myself into a hole again. I'm attempting to use WMI queries to gather information and store it in variables via the set: functionality. It seems that specifying a single variable via the WMI %name% return style doesn't set the value, and instead only puts the literal string %WhateverProperty% into the variable. The big one though I ran into when attempting to collect multiple pieces of information in a single query. Specifying more than one variable in t...

      Started by: cmdcmd in: Desktop Info

    • 3
    • 8
    • 1 year ago

      GlennGlenn

    • Navigation buttons switch? I have been using 2.4 for a while and have not updated until now. I only use a very simple, single 'page' layout like this: %KVM number& Computer name User Local IP External IP (from myexternalip.com) In 2.4 a single page like this would not show the navigation < [] > buttons, but now I have updated 10 2.10, the nav buttons seem show up on all configurations. Is there a 'do not show nav button' switch?

      Started by: AliBearAliBear in: Desktop Info

    • 2
    • 3
    • 1 year ago

      AliBearAliBear

Viewing 10 topics - 11 through 20 (of 22 total)
Glenn's Page