onload issues

Forums Desktop Info onload issues

Viewing 2 reply threads
  • Author
    Posts
    • #4491
      poatsy
      Participant

      I cannot get onload to work for the life of me, I’ve tried every variation of the syntax etc etc

      For 1, it is not picking up %hres% inside of the onload function.. It works fine below the ONLOAD.

      2: If I manually put value1 to 2560, it will show with size 18 font, if I manually put 2559 for value1, nothing displays at all.

      3. if I don’t put HOST in both the onload portion and below onload, it breaks.

      I tried putting everything in onload and nothing displays.

      [items]
      BEGIN-ONLOAD
      HOST=set:hostname,hidden:1
      MONITOR=set:hres=%4,hidden:1
      font-size=12
      IF=value1:%hres%,value2:2560,comparator:ge
      font-size=18
      width=440
      END-ONLOAD
      HOST=set:hostname,hidden:1
      MONITOR=set:hres=%4,hidden:1
      TEXT=text:Hostname:,display:%hostname%
      TEXT=text:Hres:,display:%hres%

    • #4493
      Glenn
      Keymaster

      Thanks for the bug report.

      You found two bugs: The first is the IF item sometimes causes the END-ONLOAD to not evaluate, meaning it never leaves that mode. The second is the MONITOR item has code that will cause it to crash if evaluated inside the ONLOAD block.

      I’ve fixed both for the next release.

    • #4495
      poatsy
      Participant

      Thanks for the quick investigation, donated a Fosters to you. I will be waiting patiently for next release!

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.
Glenn's Page