Display the computer description

Forums Desktop Info Display the computer description

Tagged: 

Viewing 7 reply threads
  • Author
    Posts
    • #5086
      Elliot BarkerElliot Barker
      Participant

      I am looking to display the computer description on the desktop.

      Current WMI query looks like this:

      WMI=active:1,interval:30,colour:FFFFFF,text:description,namespace:root\cimv2,query:Win32_computersystem,property:description

      It returns “Description AT/AT COMPATIBLE

      What am I doing wrong here?

      Thanks in advance

    • #5087
      webmasterwebmaster
      Keymaster

      that’s what my win32_computersystem contains. what kind of information do you want to show?

    • #5088
      Elliot BarkerElliot Barker
      Participant

      I was hoping it would show the Computers Description that is edited through the control panel.

      The AT/AT COMPATIBLE is an awful hangover from the 80’s/90’s IBM.

      If you run the WMIC query in command prompt it will return the correct description so I was curious as to what query Desktop Info was running in the background.

      If it is not possible I can use a ‘COMMENT’ line to just write out what I want and embed that on the base image of the PC’s.

    • #5089
      webmasterwebmaster
      Keymaster

      sounds like you have the wrong query. what computer description in control panel? post your wmic query.

    • #5090
      Elliot BarkerElliot Barker
      Participant

      wmic path win32_operatingsystem get description

      That’s the raw WMIC.

      And in control panel, under ‘System’ there is ‘Computer Description’ which is different to the hostname.

    • #5091
      webmasterwebmaster
      Keymaster

      That one shows what i guess you want. in DTI v3.3.1 it would be:

      WMI=text:Description,namespace:root\cimv2,query:Win32_OperatingSystem,display:%Description%

    • #5092
      Elliot BarkerElliot Barker
      Participant

      I must have an old copy then – when I added the % before and after the word it returned as <Invalid>.

      I will update Monday morning and give it another go thank you.

    • #5097
      Elliot BarkerElliot Barker
      Participant

      After downloading the latest version that code worked thank you.

      I was on version 1.5 which may explain why I couldn’t get anywhere

Viewing 7 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.
Glenn's Page